Omdat we bij het ontwerp en de bouw van uw wagen maximaal rekening willen houden met uw wensen, voorzien we tal van mogelijkheden naar afmetingen, afwerking, inrichting en mobiliteit.

Of u kiest voor een eenvoudige, casco wagen voor semi-residentiële doeleinden of een volledig uitgeruste wagen met snelverkeer-chassis, de volgende zaken zijn steeds gegarandeerd:

  • Volwaardig stalen schamelwagen-chassis
  • Hoogwaardige isolatie van vloer, wanden en dak
  • Dakconstructie uit één deel
  • Ramen in hardhout met dubbele beglazing
Afmetingen
Alle wagens worden gebouwd naar afmetingen die volgens de Wegcode op de openbare weg worden toegelaten. Dit betekent dat de maximale breedte 2.50 meter bedraagt. De lengte kan variëren tussen 4 en 9 meter.
Afwerking
Alle wagens worden kwalitatief hoogstaand afgewerkt. Voor de afwerking van vloer en wanden hebt u de keuze uit verschillende houtsoorten. De buitenwanden kunnen ook in polyester of een combinatie van beide worden afgewerkt.
Ramen en deuren
We vertrekken van een standaardpositie voor ramen en deuren met een dubbele deur op de kopse zijde en vijf ramen, evenwichtig verdeeld over de andere wanden. Vanzelfsprekend kunnen de afmetingen en plaatsing van ramen en deuren aan uw persoonlijke wensen worden aangepast.
Inrichting
Aan u de keuze. Kiest u voor een casco wagen die u zelf wenst in te richten, geen probleem. Kiest u voor een meer ingerichte of uitgeruste wagen, dan leggen wij u graag verschillende mogelijkheden voor.
Chassis
Hier bestaan twee mogelijkheden. Standaard wordt gebouwd op een gehomologeerd en gekeurd schamelwagen-chassis voor snelverkeer. Dit betekent dat u met een rijbewijs BE samen met uw wagen de openbare weg op kan. Daarnaast bieden we de mogelijkheid van een niet-gehomologeerd chassis dat niet toegelaten is op de openbare weg, tenzij voor occasionele verplaatsingen en mits naleving van de toepasselijke verkeerswetgeving.

Het spreekt voor zich dat we steeds geïnteresseerd zijn in uw specifieke wensen. Waar deze afwijken van de door ons voorgestelde standaardoplossingen, kijken we graag samen met u hoe we daaraan tegemoet kunnen komen.