Mobiloft is een kleine en dynamische onderneming die groeide vanuit een jarenlange fascinatie voor compact en mobiel wonen en werken.

Voortbouwend op meer dan tien jaar ervaring werd in 2010 gestart met de professionele renovatie van oude woonwagens en het omvormen van bestaande houten schaftwagens tot hedendaags vormgegeven, multifunctionele wagens.

Onze interesse in vroegere mobiele woonvormen waarin wonen, leven en werken samenvielen, gecombineerd met een rijke ervaring in constructie en een passie voor hedendaagse architecturale vormgeving, leverde een nieuwe uitdaging op.

Door gebruik te maken van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van constructiemogelijkheden, materialen en ecologisch bouwen, ontstond de mogelijkheid om het oude concept te laten evolueren tot een eigentijds product.

Case 1
Case 1
Case 1
Case 1
Case 1
.
Case 1
.
Case 1
.
Case 1
.
Case 1
.
Case 1
.
Case 1
.
Bedrijven en professionelen
Voor bedrijven en professionelen die op zoek zijn naar een originele en stijlvolle manier om hun onderneming of activiteiten voor te stellen, biedt Mobiloft mogelijkheden als mobiel kantoor, expositieruimte of eye-catcher op beurzen.
Groepsaccomodatie
Organisatoren die op zoek zijn naar originele en/of mobiele groepsaccomodatie opteren mogelijk voor een eerder sobere uitvoering met maximaal 8 slaapplaatsen plus kastruimte.
Verblijfsrecreatie
Aanbieders van verblijfsrecreatie kunnen hun aanbod uitbreiden met diezelfde wagens of opteren voor wagens met een beperkter aantal slaapplaatsen maar een hoger comfortniveau. Daarbij bestaat onder andere de mogelijkheid van een afgescheiden slaapruimte, het toevoegen van een keukenblok of een bijkomend bordes.
Residentieel en mobiel wonen
Voor residentieel en mobiel wonen biedt Mobiloft wagens met verschillende niveaus van comfort.
Extra ruimte
Eigenaars beschikken met een Mobiloft over een exclusieve en originele ruimte die tal van mogelijkheden biedt: ontspanning, logeerruimte, speelruimte voor de kinderen, … of waarom ook niet een originele manier van reizen?

Om dit alles waar te maken kan Mobiloft steunen op jarenlange ervaring met mobiel wonen, architecturale vorming, gedegen materialenkennis en de samenwerking met ervaren vaklui en leveranciers.
Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek!